hotels12060Hotels / Weekendje weg
Alle informatie voor het boeken van een Hotel of een Weekendje weg. Hotelboekingssites en hotels per land, stedenreizen, Hotelcheques en tips voor het boeken van een hotel.
Wat is er heerlijker dan een paar dagen de boel de boel te laten en je te laten verwennen in een luxe hotel. De trend vandaag de dag: Koop vliegtickets via goedkope vliegmaatschappijen en boek kamers via een hotelboekingssite.

Stedenreizen
Effeweg - busreizen</td>
<td > stedentrips</td>
<td > excursies en meer! GaSamen.nl Stedenreizen

Tips

  • Reissites zijn het goedkoopst: De goedkoopste manier om een hotelkamer in een grote stad te reserveren is via een hotelboekingssite, zoals bijvoorbeeld Expedia Hotels en Hotels.com.
  • Let bij vergelijking op de bijkomende kosten. Veel boekingssites berekenen reserverings- of annuleringskosten.
  • De op één na voordeligste manier voor een hotelreservering is via een reisorganisatie/reisbureau, zoals bijvoorbeeld TUI Reizen.
  • In veruit de meeste gevallen is een reservering telefonisch bij het hotel of via de hotelwebsite het duurst, tenzij je goed onderhandelt over de kamerprijs.
  • Controleer voor je boekt de prijzen van diverse aanbieders en lees de voorwaarden omtrent betaling en annulering.

 
Expedia Hotels Kiezen uit 75.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen. Expedia heeft bij meer dan 10.000 van deze hotels speciale prijs en beschikbaarheids afspraken gemaakt. Deze website biedt je de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk hotels te boeken. Veel gedetailleerde informatie en foto’s en daarnaast informatie over bezienswaardigheden en kaarten van de lokatie.

 
Hotels.com is één van de grootste internetaanbieders van goedkope hotelaccommodaties. De voordeeltarieven zijn tot 70% goedkoper dan normale hoteltarieven, inclusief in sommige van de populairste en duurste steden ter wereld. Hotelovernachtingen tegen lage prijzen in meer dan 8.000 exclusieve hotels in meer dan 350 bekende bestemmingen in Noord-Amerika, het Caribische gebied, Europa en Azië. Dit maakt van Hotels.com een zeer interessante partij om uw hotelaccommodatie te boeken.

 
Hotelopia Het hotelboekingsportaal met droomhotels tegen topprijzen – met meer dan 9.000 hotels in 500 bestemmingen wereldwijd. Boeken in slechts drie eenvoudige stappen. Supervoordelige kamerprijzen met prijsgarantie. Niet alleen voor zomerbestemmingen, maar ook voor mooie steden zoals LA, New York, Londen, Barcelona, Parijs etc.

 
Disneyland Resort Paris is de nummer 1 toeristische bestemming in Europa. Het omvat 2 Disney Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet- en ontspanningsmogelijkheden. Het Resort omvat eveneens Disney Village, het uitgaans- en winkelcentrum en Golf Disneyland met zijn 27 holes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone